inreda ute :)

Håller på å funderar över hur vi ska lysa upp den nya uteplatsen i vinter när man ska vinterbada. Tycker att marschaller är ju helt perfekt på vintern för att få lite härligt sken och en skön stämning! det här är lita av vad jag fastnade för! Tala gärna om vad ni tycker! :)

De här handgjorda skönheterna är egentligen krukor men går ju uppenbarligen även att använda som marschallhållare. Tycker dom e superläckra och betong e ju skitsnyggt och hållbart! kommer från www.inredaute.se. Som för övrigt har mängder av snygga prylar till trädgården! Säg till om vi ska köra en gemensak beställning! ;)






Så hittade jag dom här coolingarna. Tuckte om dom för att dom kommer upp lite från backen och ger lite mer liv ut en yta. Fast dom e dyra. Huuu..... kostar från 900kr. Dom finns på www.lightathome.se en butik som inriktar sig på belysning i trädgårdar.




Och så är ju dom här himla snygga med! Kommer från www.pid.se 



I samma stil och på samma sida hittade jag även den här snygga eldkorgen. Såå snygga ju. Ca 70 cm hög. Kostar dock 1195kr.

Äntligen!!!

Äntligen har jag fått mysa med Älsklings-Moa igen! Nästan två veckor sen jag såg henne eftersom vi vart på gotland och de en vecka! Som jag har längtat efter henne!
Idag har hon visat faster Mia att hon han gå alldeles själv!!




Och så har hon visat sin nya min, även kallad mongominen! Haha jätterolig!



Hon är väl för go??

Soldäck!!

Här är lite bilder från Sol-däcksprojektet!
Det går framåt! :)
Och de kommer att bli skitbra rent ut sagt! :) Lägger ut fler bilder i slutet av veckan!


Väggpapper på löpande band.

Har ni provat att googla bilder på ordet tapet? Det här är några av mina favoriter. En enorm insirationsupplevelse!!

den här underbara tapeten kommer ifrån intrades kollektion delight. Kostar säkert en förmögenhet per rulle, men man kan ju drömma. :)




En annan cooling är ju den här! Skulle va sååå tuff som en fondtapet i en walk-in-closet! Kommer från designista.se och kostar 795kr per rulle.


Och sist men inte minst en av mina absoluta favorit-barn-tapet!!  Helt underbar!! Kommer från designers guild och finns i tre olika färgkombinationer. Sååå söt!


Välkommen!

Hej du!
Välkommen till min nya blogg Mias favoriter. Här kommer jag blogga om de mesta jag gillar och jag gissar att det kommer luta åt en hel del inredning. Kommer även att dela med mej av egna bilder från mina favoriter runt mej. både personer och ting. Och du som läser, de är alltid kul med lite feedback och kommentarer om inläggen. ;)

Jag tänkte börja med att lägga upp lite bilder och priser på några saker jag säljer bort sen tiden på Innerum. Är det något som faller någon i smaken är ju bara att hojta genom att lämna en kommentar eller på nåt annat vis. bestäm själv! :)

Rallyunderlägg i silikon. Turkost. 120 kr



turkost i silikon



Två vita virkade korgar. 100kr för båda.




Två stycken mellamintallrikar, en grön och en röd. 60kr st.



En svart medaljongkudde inkl innerkudde. 60kr



Tuff väggklocka i 13 delar. 250 kr



Fyra st glasunderlägg. 20 kr st.



Två st tygkrukor. 120 kr för båda.



Tesilar en "blå" och en "rosa". 50 kr st.



Kylpåse för vinflaska. röd. 60 kr.



Disktrasor. 20kr st.


Barngympapåse. 150 kr.


Som sagt. Något som faller nån i smaken? Säg bara till!

Och ni..gå inte för långt. snart kommer lite bilder från soldäcks-projektet!!

Hej hopp!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se