Torsdag

Oj, En och en halv vecka försvann och snödropparna jag plockade då har bytts ut till vitsippor och därefter blåsippor. Jag älskar vårblommor, synd bara att don vissnar så fort när man tar in dom. Blåsipporna jag plockade på promenaden för några timmar sedan har redan börjar hänga i sin pyttelilla vas... Det ända som står sig är dom tre björkkvistarna jag tog in tillsammans med snödropparna. Dom har slagit ut med pyttesmå ljusgröna björklöv och dom ger en verkligen hopp om att snart kommer värmen på riktigt. Snart slår allt ut.. Våren är definitivt min favorittid.
Gick en sån fin promenadväg idag. Som jag aldrig vetat om förrut. Längs sjön och över en gammal otäck bro som svajjade. genom skogen och över forsen igen. Huu.. de forsade så mycket att jag blev lite rädd bara av att titta ner i den. Ska ta med mej kameran nästa gång och tajma in lite fint väder.
I morgon blir det Kalmar med bästa Malin <3 men nu soffan och min nya bok som damp ner i brevlådan idag efter mycket om och men.. :)

Härliga söndag!

Härliga söndag!
Idag har det verkligen varit en härlig söndag! Sovmorgon, vakna vid kvart över nio utan att ha ställt någon klocka, duktigt. En dusch, frukost och en promenad i kylan med hundarna. I väg med bilen till Malin. Gulla med Vincent och mata lite frukostgröt. Som mer hamnade bredvid än i munnen men ändå :) Sen packa in oss i bilen för en tripp till Berga café. Mumsa på kaffe och cheesecake. Mums. För alla er som aldrig varit där. ÅK DIT! Nu fanns det dussin med sittplatser ute med. Men kändes lite kallt att sitta ute idag. Blev även en tur på antikt & loppis som ligger bredvid och en sväng till Room Antique i Kaggemåla. Hade tyvärr inga kontanter på mej och tur var väl egentligen det för där kan man verkligen hitta fina saker! Blev en biltur över skogen tillbaka till stan. Kul att se lite ställen man inte visste fanns ju. Hem och Handla mat, mat, mat. Kände mej kreativ så köpte även några små blommor och planterade när jag kom hem. Härlig kväll. Molnen har skingrat sig och solen lyser så vackert. Man blir så inspirerad så fort solen kommer fram. Så jag gick ut och tog med mej saxen och plockade av några snödroppar och sånna där blåa jag inte vet vad dom heter. Nu ska jag bara ta de lugnt resten av kvällen. :)
Hej hopp!




Efterlysning!

Nu har jag inte skrivit på så där länge igen... Ibland tappar man bara suget lixom... Men men
Jag har en efterlysning!

Efterlyser ett sånt här bord. Långt och smalt med träben. Någon som har ett stående i förådet, källaren eller garaget och vill bli av med det, säg till! Jag hämtar det på studs! Och betala kan jag med tänka mej att göra! ;)


RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se