Mer inredningsparty-bilder!

Missade ju ett par bilder jag tagit på inredningspartyt! Dom kommer här! :)

Jättesnygga Gigantiska Stormlyktan! Så snygg!



Och myspys mysfiltarna som passade för bra i nya fotöljen! Hoppas på att få gå på ett party snart igen så jag kan köpa ett par kuddfodral! Fanns ju massa olika snygga!


Bananflugefällan!

Nu har jag förklarat krig mot bananflugorna! Nu ska dom utrotas från vårt kök, och det här är fällan! :) Den består av Ättika (eftersom jag inte hade nån vinäger hemma), Honung och diskmedel! Hittills har jag fångat sju flugor..... tre av dom fippsade jag dit själv...  så än så länge 1-0 till bananflugorna...


Inredningsparty!

Här kommer lite bilder från kvällens inredningparty! De va jättetrevligt och fanns hur mycket snygga saker som helst! Vill ni se mer bilser på sakerna gå in på deras hemsida, www.zbh.se



Så mycket snygga kuddar och härliga plädar!! Och dom små gosedjursfåren var helr underbart söta! De tyckte Tessy med. :)





Twilightfrossa!

Usch vad dålig jag har varit på det här ett tag.. Ni får skälla på mej. De e ok. Jag kan ta det. Lovar att bättre mej!
I morgon blir det inredningsparty här och då lovar jag att lägga upp lite bilder!
Men nu ska jag sjunka in i min bok! Vampyrbok. Inte min typ av bok trodde jag MEN De bästa jag läst på mycket mycket länge!!! Love it!! jag vill inte lägga ifrån mej den när jag börjat och hoppas att den aldrig kommer att ta slut. Fast de finns ju tre till! :)



Lavendel och oreda krukorna!


Tips!

Följde Malins råd idag och gick en sväng till Lavendel och oredan innan jobbet för att titta på krukor! :) Och naturligtvis hittade jag stora snygga krukor och fick till och med blommor planterade i. Blev perfekt i nymålade fönstret :) Nu får som icke blommande orkideerna flytta upp till sovrummet igen. La även undan två likdana krukor till andra fönstret när de är klart. Måste blir nästa vecka, eller i helgen...

Ett fönster klart!



Första fönstret klart! Så här ser det ut nu, men de kan ju ända sig ganska snabbt :) hehe. Man måste ju prova sig fram lite. Blev ett lyft för hela rummet i alla fall med nymålade fönster. Blir nog ännu trevligare när orkideerna blommar, typ till nästa sommar.. :) haha.
Nu ska jag lata mej lite innan jobbet.

Före och efter bilder tv-rum!

En tripp till Ikea idag resulterade i ett nypiffat tv-rum! Blev mycket mycket nöjd! :)


FÖRE:




EFTER:



Fast jag ska måla fönstret i veckan och ev ta bort tavellisterna, eller?
Måste göra nåt åt sladdarna med. Finns inte mycket som är värre än sladdar...!! :(



liten badtunne-invigning!

Ikväll blev det lite bedtunneinvigning med god mat och dricka och goda vänner! 41 grader i vattnet, en aningen för varmt. man känner sig lätt kokt så här i efterhand! Med gutt va det! :)


Målar fönster idag!

Målar fönster idag! Så härligt med lediga fredagar, vill aldrig jobba fem dagars vecka igen :) hehe
Fösta vändan e klar, nu e de lite lunch sen e de bara att börja om. :)





Gravidbilder!

I tisdags tog jag kort på Malin och pyret i magen! Rickard fick oxå vara med! Fast han var inte überförtjust att behöva posa :)


Måla?

Blev så sugen på att måla fönstren i mat och tv rum idag! Har köpt nya gardiner och de skulle va så trevligt med lite ny färg på fönstrena nu när jag ska ha kappor! :) Får nog bli lite målning och putsning och tillfixning på fredag! :) Blir kul!
Äv även lite sugen på nya krukor! Kanske sånna här tetris-krukor? :) Coola ju, men passar nog bättre på uteplatsen!

Bild lånad från www.prylzonen.se


nya bilder!!







Badtunna update!



Ikväll ser det ut så här! I morgon kommer det hända mycket! :)



På promenad med ville!! :)

0-5f764712f60295a97e6041818dcb1624.png

Kolla varifrån!

På promenad med ville!! :)


Min nya vintermössa!

Min nya vintermössa hittade jag och "designade" hos virkullis.com.En helt underbar sida där man själv bestämmer hur ens mössa ska se ut! Både för vuxna och barn! Jag valde en vit med rosa ros och den e helt underbart söt! :) Nästan så jag längtar efter vintern nu så jag får börja använda den! :)
Annars har jag träningsvärk idag så jag e inte ett dugg sugen på att åka till scania och kräla i lastbilshytter... :(




trasig

så kommer jag känna mej i morgon när jag vaknar... i alla fall i benen... god natt.

Kan ni tro?

Kan ni tro, jag ska åka och träna på nautilus om en stund. kombinerat power/abs pass, kommer ha så ont i morgon.. men men. hoppas jag piggnar till lite efter i alla fall, är förbaskat trött idag.. :( Och sen en övertidstimme uppe på det i kväll... blää..

Omvärdering på gång!

Shit, de e redan den 1 sep.. Vart tog augusti vägen?
Fått en inbjudan till 80-tals fest idag! Här i Fåbbe. Ska bli svinsköj, men behöver lite klädtips! Blir väl tights och benvärmare eller? har nog fixat ett par rosa pumps och clipsöronhängen. Haha.
I morgon blir det omvärdering av huset, Nyfiken? de e jag. Återkommer med resultatet imorgon eventuellt :)


RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se