Bubblare till Vill-ha listan!

Lampan Edison från Tove Adman i betong hamnar definitivt på min vill-ha-lista. Gärna två st. en i varje fönstet i matrummet! kostar dock 445kr styck...
hittade dom här!


Tunnan på plats!

Än är de ju en bra bit kvar men nu står den på plats i alla fall! Tessy väntar på att få bada :)

Badtunnan är hemma!

Idag har vi varit tur och retur till Stockholm för att hämta badtunne-baljan! I morgon kommer det bilder, lovar! Nu blir det att svira om och gå på 40-års fest på andra sidan gatan! Trött som tusan efter 9,5 timmar på väg men de ska nog bli trevligt! :)

Nytt till Hallen!

En ledig fredag med en tripp till mönsterås slutade med lite nya saker til hallen! :) Mia tipsade ju om butiken Blomboden i mönsterås och den kan jag verkligen rekomendera! Fanns hur mycket finns som helst, men jag fick nöja mig med en smått och gott låda till allt "skräp" som alltid hamnar på hyllan på hallsystemet. Hittade även den här snygga stenkrukan som jag satte en vit liten rosbuske i. Tyckte de blev lite sött! Ljuset och hjärtat i sten hade jag sen tidigare.
Nu är det dags att ta fram snabeldraken och städe lite sen e e väl bara att slappa i soffan, Upp tidigt i morgon och åka till Haninge för att hämta badtunnan! Blir en lång dag i bilen!



Söta Vendela!

Så här söt blev Vendela i sitt nya förkläde!
Jag har fortfarande ett grönt och ett rött kvar om någon är intresserad! :)


Korgar??

Vart f*n hittar jag snygga lagom stora vita helst flätade korgar?? Håller på å leta mej tokig...
Har nån nåt förslag?? Har köpt liknade på maxi innan, men dom e lite för stora..
typ sånna här fast utan väskstuket och dom stora handtagen...
letar vidare så länge...


"lampa" uppe och "blommor" köpta för sista gången!!!

Nu ska jag aldrig mer köpa blommor till lilla köksfönstret! Hittade dom här svarta plastbuskarna på maxi när vi var och handlade idag! Perfekta till det lilla fönstret där solen gassar in halva dagen och ingen, jag menar ingen blomma överlever. (även om jag vattnar dom ofta) :)
Köpte även krokar och hängde upp "lampan" jag köpte på village för nån vecka sen! Så här blidde det nypimpade köksfönstret!



Upptäckte även här om dagen att den annan av mina orkidéer håller på att blomma om!! Dock ser det ut som om det kommer att komma vita blommor.fast dom borde vara lila. De va dom i alla fall när jag fik den.


svärburken!

En sån här burk skulle nog all behöva ha hemma! Tänk vad enkronor man skulle samla ihop. I alla fall är hemma. De skulle bli så mång att till slut skulle jag behöva nalla ur svärburken för att ha råd att handla mat! :) hihi.



Naturligtvis valde jag en rosa, men dom finns även i grå och blå att klicka hem, här!

Blir så trött....

Idag har Jag och Malin varit barnvakt åt lilla Villegullet!
Vi har gjort massa skoj!
Tänkte lägga upp lite bilder, men jag har hållit på fram och tillbaka med kameror, usb-kablar ocm minneskort så jag e helt yr och mitt tålamod är slut för lääääänge sen, så de blir tyvärr inga. Synd för er som va nyfikna men så är livet ibland! Sorry.

Den blommar om!!

En av mina orkidéer i köket blommar om!! Trodde aldrig att dom skulle göra det! Det tar ju så lång tid men man blir ju så glad när man ser det! :)

IKEA!!

Idag damp den här ner i brevlådan!



Och nu e jag så sugen på att fixa till "data rummet"!
Huvudet bubblar av ideer!
Nån mer som känner så? :)

Himmelriket

......för den som gillar Rice produkter! Im loving them! :)

http://www.broarne.se/butik/shop/rice-glad-design-/c_25.html


Några smakprov!








Visst blev hon fin!?

(Fast de e hon ju alltid!! :)
Den va i minsta laget, men de blir nog fler! :)

Jaa!!

Jag har fattat mösstekniken! :) Hittade ett mönster i en bok med mönster för dock-kläder! Övningssxemplet blev väl så där. Men övning ger färdighet!

Besök av en riktig tuffing!

Har precis haft besök av Vendela och hennes crew! Mycket trevligt! Fikade kaffe och fruktsallad och Vendela hämtade sitt förkläde. Provade faster Jennys solglasögon med. Fast Faster är ju inte hälften så cool! :)



I går va de Kalmar en sväng. en liten. Handlade inga kläder faktiskt, men jag kom över en snygg hänglykta till lilla fönstret i köket. Lägger upp en bild när jag satt upp den. Måste köpa krok. :)

I väntan på svininfluensan....

Kan man ju räserstäda och sedan ta en promenad med lurarna?? Skönt ute nu efter regn och åska. Blir nog en långis. :)

Hängmattornas hängmatta!


Tänk om man hade en sån här gigantisk hängmatta i trädgården! Härlig att ligga och slappa i i skuggan på sommrarna, eller i solen på våren! Helt underbart ju! Får nog satsa på en sån till nästa sommar! Har alltid velat ha en hängmatta, och de här är ju hängmattornas hängmatta, kan ju inte bli bättre! Love it!
Bilden har jag lånat från www.fatboysverige.se


tror jag fotade ett spöke igår, va

-bb8c2b4e4b1b9b90f0102a14b8bbf51.png

Kolla varifrån!

tror jag fotade ett spöke igår, vad tror ni?


Nytt i rött!

Nu är första röda klart med! Och redan tingat! I morgon blir det att sy hucklen, om man orkar efter första dagen på jobbet efter semestern! :)



Fynd!

Hittade den här sidan i Aftonbladets klickbilaga i fredags. Forever21, en  amerikansk modebutik på nätet som även skeppar till andra länder. Mängder av snygga kläder (över 1200 olika toppar tex) till mycket bra priser tycker jag! Kul med lite kläder som inte kommer från Jc, gina eller veromoda ju!
Här är några smakprov jag fastnade för och är jäkligt sugen på att beställa!

Grön topp,  $9.50

Önskar jag hittat den här jackan lite tidigare i sommar, precis vad jag letat efter jättelänge! Tycker att den e apsnygg.

Jacka $17.80

Klänning/tunika $17.80

Nysytt!!

Har knappt varit hemma på fyra dagar! Bara badat och solat dagarna långa! Och fikat. På måndag blir det att köpa ett par nya springskor och på tisdag eller onsdag blir det ett nytt gymkort på nautilus! Men men, i går efter allt badande och solande var vi hemma en sväng och jag slängde mej över symaskinen och knåpade i hop det här übersöta barnförklädet! Passar nog en två-åring i storlek kan jag tänka mej! Tänkte sy några till i både samma färg och röda med vita prickar och även några hucklen till! Om någon är intresserad av ett är de bara att säga till!! :)


Seg efter Strand

Seg efter Strand, Hade ssjukt kul igår trots att jag glömde min dricka hemma, vi fick punka på E22:an och fick stå två timmar och tio min i kö för att få armband (en timme och tjugo min mer än planerat). :)
Kom inte hem förren vid kvart i sju så de blev en heldag i Borgholm med slappande. Helt ok ändå. Va sjukt seg när jag kom hem dock. Men nu har jag precis tittat på film. The wrestler. Sjukt bra. Fast fick mej i helt fel sinnesstämning så nu kan jag inte sova. Så jag tänkte visa några snygga filmposters i svart-vitt jag gillar!






Frukost sen iväg till strand!

Frukostdags och kanske en kopp kaffe?
Dom här coola muggarna lurar en lite att tro att de är en begagnad simpel plastmugg från tandlkaren. Men det är porslin och varje kopp är handgjord och tillknycklad på sitt eget vis. designade och signerade av Rob brandt. Tycker att dom e urcoola!! I like!
Bilden är lånad av designtorget


Nu e de frukostdags (vet att klockan snart e tolv) och sen iväg till Öland för party på strand ikväll!! Tjoho!! :)

Vi närmar oss!

Ännu är det långt kvar till slutresultatet med nu går de ju i alla fall att sola på soldäcket! Sen ska det dit lite insynsskydd, sten längs kanterna, badtunna och andra grejor. Kommer att bli kanon!


RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se