Pippi på mössor

Har kommit på att det är väldans kul att virka mössor! :) Så här blev min två första!! Har en känsla av att det kommer att bli fler!




Mumin :)

Mumintrollet :) ska nog lilla Vincent få ikväll tror jag :)


Veterinärbesök

I går var Tessy prinsessan och jag hos veretrinären. Hon ska få nya omgångar med akupunktur och massage för sitt lilla ben och sin stela kropp. Hoppas hoppas att det har bra inverkan på henne den här gången med! Tänkte bjuda på en liten bild på tessy igelkott. Veterinären satte 31 nålar på henne. Jag tyckte det var mycket med tanke på att det var två år sen sist. Hon är lite stel och har träningsvärk idag. Får rimadyl och vila. Så var vi tvungna att byta foder med. Tessy hade liiiiite förhöjda levervärden. Var tydligen inget att oroa  sig för. Men vi fick ett foder som var bra för levern och nya smärtstillanden som var skonsammare. Och så blev det ett nytt valpfoder till lilla Doris med. Hon äter inte sitt vanliga. tycker att hon blivit smal så nu tusan ska hon få äta upp sej!

Om ni tror att Tessy är en jätteduktig och lugn och fin hund när vi är hos veternären så tror ni fel... :) Hon har fått lugnande här och sover som en liten stock. Tyvärr är det nödvändigt annars skulle inte nålarna göra nån nytta över huvus taget så nervös blir hon.

Fast jag tycker att det är jobbigt när hon ska få lugnande, tar så lång tid innan hon somnar och hon blir flåsig och klängig. Lider med henne. Och sen tittar jag på hennes mage heeeela tiden, så att hon andas. Är livrädd att hon ska sluta..

Min prinsessa.


Sälen bilder!

Fredde och jag på högfjället. Kallt som tusan :)


Frida och Fredde i sittliften mellan Högfjället och Lindvallen. Jag var livrädd precis hela tiden :)

 

När Frida, Leo och Jag precis blivit räddade från Lindvallen :)

 

Freddes proffsåk på högfjället. :)

 

Högfjället. Precis lagon stort för oss rookies :)




Slapp i soffan efter en heldag i backen! :)


Seg efter 5 timmar skidåkning

Trött i benen :) sitter just nu på ett café i lindvallen och har precis sörplat i mej en varm choklad med grädde. :) idag har vi gjort "misstaget" att åka lift från högfjället och hit. Ingen bra idé i 14 minus. Haha. Så nu är frederik och sergej på väg tillbaka för att hämta bilen och komma tillbaka och rädda mej, frida och leo :) vilka hjältar!! :)

TÄVLING!

Den som först gissar vilken känd figur detta är på väg att bli vinner den helt enkelt! Och vill man inte gosa med den själv kan man ju ge bort den till ett barn eller sin hund! :)

Kom igen, de e svinenkelt!

Och mamma, du får inte vara med, du vet ju redan! :)

Skriv din gissning i kommentarsfältet. glöm inte skriva vem det är som tävlar! :)


Mera muffins!

Har virkat tre söta muffins med glasyr till världens bästa Malin! :)

Är det nån mer som är muffinssugen eller sugen på nån annan kaka så är det bara att säga till med en liten rad i komentarsfältet!


Farsan

Fredde och jag har varit och sett "Farsan" ikväll. Måste säga att jag blev lite besviken kanske. Men bara lite. Den va ju rolig och så, men dom bästa scenerna är dom som är med i trailern. Men den var lite tragisk oxå. Började till och med gråta lite en gång :) När en skulle ta bort sin hund.... tycker inte om de. Är så blödig.
Tänker på att man själv kommer sitta i den båten en dag. och de e ju inget man vill tänka på..
Så därför tänker vi på något annat och kramar våra djur lite extra ikväll :)

Och så hejjar vi på Andreas Johnsson i melodifestivalen! :)




Bowling!

Käk och bowling på Big bang stod på schemat ikväll! Käket var jättegott och jag förslorade på bowling. Min hårklippnig hjälpte mej inte där som utlovat :) men jag är nöjd som fan ändå! :)




Torsdag :)

Nu e de helg igen! Veckorna går otroligt fort! Jag riktigt kan känna mina gråa hårstrån föröka sig för varje dag! Tur att jag ska klippa mej i morgon! :)
Ikväll har jag haft besök av Världens bästa Malin, jenny och Vincent! Bjöd på lite käk och kaffe. Första gången på hela veckan jag lagat mat! Så tråkigt att laga mat när det bara är jag som ska äta den. Roligae att bjuda andra! Ikväll blev det tomatsoppa med röda linser och grillad halloumi Och vitlöksbröd! SÅ GOTT!

Och i morgon blir de som sagt klippning! Och så lite käk och bowling på kvällen med Anna och Sabrina! Blir skoj! :)

Puss och god natt!

Tisdag

Tråkiga rubriker va? :)
Jag har precis haft besök av Annika, Linn och Compiz. Doris och Compis leker tills dom stupar. Men nu börjar vänskapen så smått övergå i kärlek snart tror jag ;) haha dom små trollen. Dom växer upp för fort *suck* hehe.
Doris ligger nu bakom min rygg på datastolen och sover som den lilla gris hon är :) Inte nog med att hon e trött efter hunddagis i vanliga fall. Nu e hon helt utslagen!
E trött jag med. Ska göra ett par rallarkaka-mackor tills i morgon och krypa under täcket jag med tror jag!! Har varit på promanad med Malin och Vincent idag med! *Puttrigt* Fast Vill ha Sommar och sol nu, och sitta på båten till Gotland!! Sola på tofta, grilla varje kväll och bara ha det gott!! Fy fan vad jag längtar efter sommaren! Synd bara att den ska kännas så förbaskat avlägsen. Men men Skam den som ger sig, den kommer att komma! Jag lovar! ;)

Om inte min externa hårddisk hade varit trasig (för att jag klantat mej och tappat den i golvet) så skulle jag lagt upp en härlig sommarbild! De e dom bilderna jag har i mitt huvud. Dom som får mej att gå med på att skrapa rutan och skotta uppfarten ett tag till...

Ska ju dock få åka till sälen nästa helg vilket jag ser fram emot jättemycket!

kommer troligen se ut nåt sånt här ;)
Troligt....INTE!!



God natt!

Måndag

Kom hem från gymmet för en stund sen. Sprang 4 km på 29 minuter idag. Säg att jag e duktig då!! :) De roliga e att de e inte flåset som är det jobbiga efter 29 minuter och fyra kilometer... de e fan kroppen. De e bara att inse. Jag måste börja styrketräna... :( åh de e så långtråkigt och tar sån tid. och tar så lång tid innan man får nåt resultat.. tycker jag. Aja, gjorde lite situps på boll innan jag gick i alla fall. De e ju bra. :) Du blir de duschen och krypa under en filt med mina vovvar! De e fan inte varmt här idag. va 16,5 grader när jag kom hem. Huh? Ja jag kanske råkade vrida till lite väl mycket på "värmereglerargrejjen" i går när det var 23 grader varmt här inne.. :) ehh...

puss på er!

Vincent!

Gjorde den här på llilla vincent i går kväll. De är tyvärr bara en mobilkamera-bild så Går inte att förstora upp mera. men jag tycker de blev en fin bild av en fin liten kille :)



Mera änglar!




An Angel...

De va så roligt att låtsat-photoshoppa. så jag gjorde den här av en bild från i våras på Franz och Moa.
Tyckte den blev lite cool.
Jag vill ha Photoshop på riktigt.
Den här och dom två innan är tillverkade på www.pixlr.com






Kreativ fredag i pixlr.com

Vilket unerbart väder!! Jag skulle vilja vara ute hela dagen! :) men de kan jag inte så de fick bli en promenad med hundarna bara :)
Tog med mej kameran, man måste ju dokumentera den här vintern känner jag! länge sen de var så här mycket snö!
I alla fall tog jag lite bilder, bland annat den här. Den är ju inte direkt nån bild som visar hur mycket snö de är ute men jag tycker träden blir så otroligt vackra när det är så här kallt ute!




Som senare blev den här!



Och den här!


Istappsgardiner?

Är det nya inredningstrenden för vintern 2010 istappsgardiner? I så fall e jag sjukt inne :) haha


Qigong

Den här veckan går vi en "utbildning" på jobbet som heter livstilspass. SKITKUL! Idag har vi fått testa på qigong och yoga. Ordet Qi i Qigong betyder energi och när man utöver det jobbar man i med rörselse i cirklar och tanken e att man ska spänna av och samla ny energi. Jag var nog inte lika graciös som kvinnan på den här bilden men det var roligt, även om det var svårt att koncentrera sig så mycket som man skulle.

Är du nyfiken på hur det kan se ut när proffs gör det så klicka på bilden så kommer ett you-tube-klipp! :)











bloggtorka

Jag tänkte göra ett blogginlägg så här innan sängen... men känner att jag har absolut ingenting att skriva om..
Så jag säger bara god natt och delar med mej av en bild som gör mej glad. :)
God natt!


Pysslat!

Började rensa lite i byrån i sovrummet i går kväll. Behövde göra lite plats för kläder :) som man egentligen ska ha i en byrå... Lite dumt nu när vi håller på å göra i ordning de andra rummet på övervåningen, för vi har ingen som helst klädförvaring... I alla fall så hittade jag en massa krimskrams i en låda och behövde ett hem så jag fixade ett! En krims krams låda av en skokartong och lite tyg pysslade jag ihop!


RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se