Om jag var miljönär...

...då skulle jag absolut bygga mej ett sånt här hus! Eller jag och jag, troligen skulle ju Willa Nordic få bygga det åt mej och jag skulle få hosta upp pengarna. Blev kär idag när jag tittade på såld på hus på tv4+. Där visade dom liknande hus fast som var i mera skokartongsformat. Ingen aning vad leverantören heter och kan inte hitta den. Tycker dock att de här huset är helt underbart, passar så fint in i naturen bland träd och mossa. Nån som vill låna mej några miljoner?

bilden är lånad från www.willanordic.se




Idag blev det Spinning på nautilus med Emma. Var länge sen jag spinnade. kom på varför när jag slog ner min lilla rumpa på spinningsdeln. Förstår inte varför dom ska vara så j**la obekväma. trodde meningen var att att när man kliver av cykeln ska tänka "oj så gott de va, läntar redan tills nästa pass" och inte "oj så gott de va att kliva av, de här ska jag inte göra på länge" eller? är väl en vanesak. Måste kpa mej en sån där "extra sadel" att sätta på cykeln så kanske de blir lite bättre! :)

Nu ska jag bara lata mej resten av kvällen! :)

Joel Kinnaman??

Jag undrar en sak..
Jag har sett Snabba Cash, jag har sett Johan Falk filmer, jag har sett youtube-klipp och jag har verkligen letat och letat efter vad det är ALLA tjejer ser när dom ser denna Joel Kinnaman. För jag menar dom känner han ju inte så de måste vara nåt man kan se. MEN jag ser det inte. Kan någon snälla tala om för mej VAD det är?? visst, han är ju absolut inte ful på nåt sätt, men vad är det som framkallar detta enorma aningen fjortisliknande *smile* vill-ha-begär hos alla tjejer?

Såå, vad säger ni?



Industrigolv?

Det här är golvet vi förhoppningsvis ska lägga på den lilla delen i nya rummet som vi ska ha som kontorsdel. Det är ett gummigolv som används mycket i offentliga miljöer som vänthallar och bibliotek. Har även sett det i hallar och kök. Jag tror att det kan vara bra då de inte blir så mycket slitage när man drar runt med datorstolen på golvet. Och sen e de ju ganska snyggt med! Ger lite industrikänsla, men de kommer ju matcha dom synliga rören vi har i hörnet. Får leta reda på nån passande skrivbordslampa med. :)
Bilderna har jag lånat från skönahem.com och trelleborg.com
I alla fall så har vi fått upp gips på två väggar nu och till och med lite tak. Återkommer med bild när vi kommit lite längre, kanske förhoppningsvis i morgon!







Renovering på schemat!

Idag står det renovering på schemat, Om fredrik får igång datamusen på övervåningen nån gång. Då undrar ni så klart varför måste man få igång datormusen innan man kan sätta i gång med sin renovering? Joo.. Mia va så dum att hon skulle ha igång datorn för att kunna lyssna på spotify samtidigt som vi skruvar. Så fungerade inte datamusen... och nu MÅSTE fredrik (enligt han själv) få igång den.... Och de finns inte ens spotify på den datorn fick jag veta sen.. Jaja, vi kanske hinner få upp en gipsskiva idag med lite tur! :) Senare blir det käk hos svärisarna och ikväll bär det av till Kristdala för lite Buzzutmaningar! Så roligt! :) JAG ska äga! hahahah!!!!


Mys från Åhlens!

Idag har jag bland annat roat mej lite med att städa i bokhyllan. Sorterade och radade upp alla böcker i hyllan färg för fäg och i storleksordning. Blev mycket bra. Ger ett mycket mer strukturerat intryck, blir inte så rörigt. Jag vet jag e Scania-skakad. SPS på hemma-plan. haha :)
Kom och tänka på att de snart e bokrea med, så då får jag en chans till att fylla på ytterligare! Längtar! Jag älskar böcker. Dokorativt och så känner man sig liiiiite smartare när man omger sig med böcker ju! :) haha.
Och vad passar inte bättre när det är tio minus ute att burra mer sig i sängen eller soffan med en bra bok? Så här kommer lite mys-insiration från Åhlens!



Untitled
Untitled by mariabaier on Polyvore.com

Sommar från H&M

När snön vräker ner utanför fönstret kan man ju alltid drömma sig bort mot varma sommardagar! De gör jag genom att leta reda på lite härliga sommarkläder från hm.se

Untitled




Untitled





Untitled



IKEA!

Igår blev det en heldag i Kalmar med syster yster. Vi hann med en tur till Baronen, en runda på Mode och sen IKEA!
Hittade lite kläder på Gina, några tröjor och en jeanskjol. Sammanlagt fick jag sex klädesplagg för 550:- helt Okej tycker jag! :) Sen blev de förstårs lite på Ikea :) Bland annat det här skoskåpet som Fredde har monterat i hop idag. Jag e värdelös på å sätta ihop ikea möbler. Satt ihop en låda och struvade dit en knopp :) Jag piffade lite istället. För de e jag bra på! Satte upp min nya tavla och fixade lite. Städade även bland lite sladdar som hänger här och där. Hatar sladdar. MEN Stripes är bland dom bästa uppfinningarna nånsin! När jag fått hem mina nya mattor jag beställde i förra veckan ska jag lägga ut en bild på hur det blev i hallen med skåpet och piffet och så!






Hoppsan!



Blir lika förvånad varje gång! Haha :)
Trollade fram en minimaripantårta! Ska ge mej på en i större format tror jag.
Den här blev bara 5cm hög :)




Förlåt mej..

För att jag inte har uppdaterat på så lääääänge.
Har virkat för fullt och nu e mitt kakfatet färdigt!
Jag gillar det som tusan, vad tycker ni?


Sugen på en muffin?


Det blev lite långtråkigt att att göa mormorsrutor bara, så jag pausade och hittade det här mumsiga muffinrecptet!  Perfekta aptitretare på kakfatet att ha på kakfatet! och dekorativa e dom ju med :)
Mönstret hittade jag här



Nämen!

Jag blev så inspirerad när jag såg den jättesöta mössan Kajsa virkat till lilla Moa! Så nu tänkte jag att jag ska tusan lära mej virka igen! Har inte virkat sen jag gick i mellanstadiet i Fårboskolan, hehe. För...hmm...16 år sedan typ. Och min önskan var att kunna virka mormorsutor, för att kunna sätta ihop en liten mysig filt. Hittade en superduperbra sidan på internet och pang bom så kunde jag ju! Inte hade jag en aning om det. Haha, undra vad jag mer kan :)
Så här blir mina mormorsrutor! Nu har jag väl bara 198 kvar att virka fram, haha :)
Och sidan jag fått mina virkkunskaper är www.mormorsrutor.lindstromfamily.se




back to work!

Okej.. idag ska jag jobba. hmm.. har varit ledig i fyra veckor nu. Skämt bort mina hundar. Nu är det tillbaka till verkligheten som gäller. Nästa vecka blir det dagistid för dom små djuren. Undra som flundra hur det ska gå...Mycket gnäll kommer det att bli, från lilla Doris. Hon e ju van vid sällskap större delen av dagen och sova på en kudde i en skön soffa eller i matte eller husses knä :) haha. Jaja, de ska nog gå bra. Hon har ju Tessy :)
Kommer nog bli två ganska långtråkiga dagar på jobbet i alla fall med produktionsstopp.... fast ganska soft å andra sidan..
Nu blir det en promenad med vovvarna.

Nytt år ny färg!

jaha, då va det ett nytt år då! Och nu e jag redan sugen på att plocka bort julen och börja piffa lite för vår 2010! Jag vet att de är väldigt tidigt men jag har redan funderat ut att jag ska inreda vårt hem i turkos och rosa i år och för att fira det har jag beställt den här snygga tavlan från petrifiedinpink.se.

Underbart budskap tycker jag! Och självklart valde jag en rosa! :)


RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se