Adventspyssel

Idag blev de lite adventspyssel! Blev en adventsljusstake och en dörrkrans av mossa. Fösta gången jag gjort i mossa så de blev väl kanske inte superbra men jga blev nöjd ändå :)








































Lördagsgodis

Vill bara bjuda på lite lördagsgodis innan jag går och lägger mej!
Fast de e söndag.


Första advent!

I morgon är det dags att tända det första ljuset i adventsljusstaken! Tyvärr har jag inte hunnit fixa nån adventsljusstake än, men med lite tur hinner jag styra i hop en i morgon! :) Har i alla fall googlat lite för inspiration. och de tänkte jag dela med mej av! :)

Den här är gjord i smide och har plats för fyra mindre blockljus max 6cm. Hittade den i underbara webbutiken houseofhedda





Den här hittade jag på cosas.se! finns även att hitta i vitt silver och röd på detaljochdesign.se!




Och så en lite lantligare variant jag gillar! Snygg att fylla med både mossa, klementiner eller nötter! finns på favoritsaker.se




I morgon ska jag pyssla ihop en dörrkrans om inget annat kommer emellen :)
Lovar en bild, om den blir bra :)



True blood

Ååååå.... :) har precis beställt hem första boken "dead until dark" i true blood-serien!! Har ju inte sett serien, men hört så mycket bra om den och läst många bra recentioner om böckerna så mina förväntningar är HÖÖÖÖGA. Blev dock i pocketform och på engelska. Hört att den svenska översättningen är så usel att halva läsupplevelsen försvinner och de vill man ju INTE!!
Började på fjärde boken i twilight-serien idag så har lite vampyrer att frossa i tills den kommer hem ialla fall.

Har du sett/läst true blood eller twiligt?
Vad tyckte du?



Tjuvstart..

Faktiskt. Lite. Längtar jag efter att få adventspynta lite. Förstår inte vart dessa känslor kommer ifrån :). Vill sätta upp stjärnorna och ljusstakarna och ute belysningen :). Faktiskt så har jag redan tjuvstartat lite. Har ju lagt på mina nya julmattor i hallen (finns en bra anledning till det dock som jag ska ta lite senare) och "julgardinen" förstås, och sen i går va ja på julmarkad på Fredriksbergs herrgård en sväng med Malin och Cattis och vincent.  Hittade två sånna här
söta! Ett hjärta och en stjärna.


Solen i en liten burk!

Tänk om man under soliga höst och vinter dagar kunde ställa ut en liten burk och samla på sig lite solljus tills senare??

Hokkuspokkus.

Nu kan man det!
Det här roliga prylen heter "Sun jar" och är som sagt en glasburk, 16 cm hög. Den ställer man ut under soliga dagar och låter den suga åt sig solljuset under tre timmar. Sen kan man ta in den och njuta av sin egna sol i fem timmar!
Jätteroligt! :)
Den här hittade jag på coolstuff.se och den e ju verkligen cool!

Torsdag!

Ledig torsdag, så jag bjöd hem vännerna på lunch! Det blev Saffranspasta med kyckling och räkor! De va supermumsigt!
Klicka på bilden så kommer du till receptet!



Ikväll blir det lite kombinerat Inredning-smink-hår och smyckesparty. Blir skoj!

Lykthus!

De är så fruktansvärt mörkt ute nu! Jag slutar ju jobbet klockan tre när jag jobbar dagvecka och när jag kliver ut genom drömfabrikens dörrar tycker jag att det redan har börjar mörkna ute. Klockan tre!!!??? Är de så här varje år eller är de här året lite extra mörkt? Jag tror på det senare alternativet.
Men men, vad passar då bättre är att tända masor av ljus i sitt hem och njuta liiiite av mörkret. De e faktiskt nästan de enda jag gillar med vinterhalvåret. Att få tända ljus och elda i kaminen :)
Har ni sett dom här hus-lyktorna från walter & CO? Dom är handgjorda i zink och är ju helt faktastiskt fina! Vill ha flera stycken! Just dom här lyktorna hittar du HÄR!


Ny köksgardin!

Hade inget att göra så jag tog och slängde ihop en ny gardin till köket. ;) Nää slängde och slängde, de tog faktiskt ganska lång tid. Blidde en liten löpare med till köksbordet. Lite svårt att se hur tyget ser ut men klicka här så kommer en närbild! Blev hur nöjd som helst! och nu får den hänga där till ända in i påska!




Söndag

Har inget att blogga om... hmm... inget alls. Igår var jag en sväng med mamma och Frida i Högsby och Berga. Blev en tur på Karlssons. köpte jättesöta glöggmuggar. MMm e så sugen på glögg! Och en extra handkontroll till ps3, så i går kunde vi spela little big planet med två spelare. :) De va kul :) om än lite rörigt. Och innan vi åkte hem tog vi en korv i rosa kiosken i högsby som nu mera är blå och en fika på kafét i Berga som är så mysigt. och har superbilligt fika. Nu blir de lite kaffe här. Kanske får jag även prova Freddes nya spel han laddat hem genom ps3. Pain. Som går ut på att man ska slunga iväg en kille i ett gummiband pch så ska han slå sig så mycket som möjligt. låter ju jättegivande ;) Får se om jag kommer med nåt roligare blogginlägg till kvällen kanske.. :)
Puss på er.

Till Vincent!

Nu är Vincents pyjamas så gott som färdig, ska bara sy dit knapparna. :) Fixar jag nog i kväll.
Himla nöjd blev jag i alla fall. va enklare än jag trodde, fast lite pilligt med muddarna och så.
Och benen är inte olika långa, de ser bara ut så :)


baconfeber?

Fredde har varit mycket piggare idag, de va nog kanske inte baconfebern?

Dock borde ju den här grisen eventuellt ha en spruta.. ser inte riktigt frisk ut.
Stackarn.




Överlevnadskitt för svinsjuka...

 

Pris 500:-

 

 

 



mycket bära blir det..

Idag har vi fortsatt med våran arga-snickaren renovering. Började med att åka till stan och köpa gips-skivor och nytt tak. Blev vita takskivor med lite trästruktur i. blir nog snyggt. Sen hem och röja undan lite.....mycket bära blir det. inte så mycket för mej som för Fredrik kanska men mycket ändå. Slänga ut skräpet från rummet, bära upp de på släpvagnen, bära av det från släpvagnen. Släpa upp nytt meterial på kundvagnen, in i bilen, in i garaget, upp i rummet....mycket bära blir det :)
Nu kommer de väl säkert stå lite stilla i veckan och helgen, men sen hoppas jag att de tar fart igen! Nu hhar vi ju i alla fall materiel hemma så de räcker ett bra tag framöver! :)

Riva ner och bygga upp..

Idag har vi renovetrat i ren arga-snickaren anda! Vi har rivit, sammarbetat och städat städat städat efter oss. Och vi har haft roligt! Här kommer ett par före och efter bilder på väggen vi tagit ner :) I morgon blir det för hoppningsvis att skruva upp lite gips!







Ränderna går aldrig ur...

Håller på å kolla lite tapeter till det andra rummet uppe. Finns så mycket snyggt att välja mellan. Men är ute efter något ganska neutralt färgmässigt, men ändå annorlunda mönstermässigt om ni förstår vad jag menar? :) Än så länge har jag fastnat för de här tapeterna!


Lisa Bengtssons mönster som heter svärmor! Skulle passa svinsnyggt på ena
väggen. Finns att köpa på www.wohnzimmer.se love it!



En annan favorit är dem här randiga skönheten från boråstapeters kollektion plain stripes.



och om vi fortsätter med ränder så är ju även den här en hit! Lite större ränder dock :) även den från wohnzimmer.se
gillar den!!


SÅ??? VILKEN GILLAR NI BÄST??


Pärlor!

Hittade den här roliga grejjen på panduro. Man kan med hjälp av ett datorprogram pärlifiera sina foton och göra tuffa tavlor av rörpärlor! hur kul som helst ju!









mammas pojkar

Glor på mammas pojkar på tv4. Herre min je. Tim låter som om han läser ett manus. Så jävla jobbigt. Stackars brud som måste va ihop med han om han ska prata så hela tiden! Haha. Sen verkar han ganska tråkig med. menig. haha. Nä nu får jag vara snäll.
Men hej och hå, tur att jag e ledig nästa torsdag med för nu börjar det hända grejjer! Intriger och romanser. haha :) De e så kul! Längtar efter att paradise hotel ska börja igen, men tills dess fr jag väl hålla tillgodo med mammas pojkar!



Inredningstest!


Gjorde ett test på nordsjö ide och design om vilken inredningsstil jag har, här är resultetet! :)
Haha! Gör det du oxå och tala gärna om vad du blev med en liten kommentar! :) Klicka här så kommer du till testet!

Ikväll blir det Arga psykolog snickaren på tvn, undra vem han ska agera psykolog till ikväll? :)


Du är en myshumla
Suddig och söt, mysiga snackkvällar med bästa vännen. Hemma bäst, gosigt, mjukt och skönt att krypa ner i soffhörnan. Naturligt, mjukt och ombonat där inget stör. Möbler som omsluter dig. Hemma hos dig är det hemvant, hemtrevligt och lagom inbott. Du älskar naturfärger och milda toner. Gärna organiska mönster på tapeter och tyger. Färg, tapet och golv med skön struktur gillar du också. Möblerna och inredningen är inte så genomtänkt. Du har helt enkelt valt det du tycker om och det du tycker om har fått stanna. Som kära gamla vänner. Mys är bäst!

















Skaparglädjen fortsätter!

I går när jag var och lekte med Moa upptäckte jag att mössan jag sydde henne för ett tag sen blivit lite liten. Så ikväll tog jag på mej ansvaret och sydde henne en ny!! med knorr :)

Kan ni tro, i morgon ska jag och Anna besöka gymmet klockan 06.30 på morgonen! På betald arbetstid! Ibland är scania drömfabriken! ;)




sytt!

Jag skulle ju åka och träna idag tänkte jag, ledig och allt. Då ska man passa på ju. Men sen kom jag på att jag skulle ju till tygbutiken innan med och kolla lite, dom hade ju 50% på alla tyger. Så jag hittade ett jättefint barntyg. och så blev jag så sysugen att jag åkte hem igen och började med en gång! Haha :) Så här långt hann jag! Det ska bli en Pj till lilla vincent! :)
men nu tog det stopp för jag hade ingen svart mudd.. :(





ehh....


---------------------------------------------------------------------------------------
IblandÄrJagSåHärligtNöjdMedMigSjälvOchMinaBeslutSomJagTar,
OchIblandKännerJagMigSåOnd.

--------------------------------------------------------------------------------------


Badtunna och varma mackor!

Jättekul kväll igår med badtunne-bad, varma mackor och singstar! Dock inte samtidigt! :) haha. Fast de hade kanske varit kul det med!
Lite halvtaskig bild, men de var så varmt i vattnet och massa ånga :) Kände oss som ett gäng kokta kräftor efter en dryg timme i det 39 gradiga vattnet!




RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se