Rubrik torka...

God förmiddag. Skönt att vara uppe lite skapligt för en gång skull, är nog första gången på hela julledigheten! Fast det var inte så härligt när klockan ringde vid sju i morse och man stack ut armen för att stänga av alarmet och kände att BURRRRR... KALLT!! Det var 16 grader och pannan hade gått tom på pellets. Inge gutt alls att kliva upp då. Det blev jacka och sockor på.
Anledningen till att det blev upp tidigt va att vi hade fått tid att vaccinera hundarna. Doris skulle ha sin andra valp vaccinering + kenelhosta och tessy fick för kennelhosta. Tessy va super duktig och försökte inte ens bita veterinären :) Doris var gnälligare, henne fick en annan veterinr hålla i när hon slingrade sig. Hon e ju så liten..
Sen bar det av till Oskarshamns murning och kakel där vi spenderade nio hundra kronor på fyrverkerier. 100 kr från varje person :) Hade en tanke om att man egentligen skulle tagit alla pengarna och skänka dom nånstans i stället för att spränga dom i luften. men men.. de e ju bara nyår en gång om året. Ett annat år kanske.
Nu blir det snart att åka och handla lite käk och bubbel tills i morgon och senare i kväll vankas det Tacos med vännerna i Kolberga! Ska bli mumsigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se